Terug naar overzicht

Download hier je gratis reisgids voor Sevilla

Heb jij binnenkort een citytrip naar Sevilla gepland? Dan kun je nu alvast met de voorpret beginnen. Dankzij onze gratis reisgids weet je direct welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen, waar je het beste kunt shoppen en welke lokale specialiteiten je geproefd moet hebben. Daarnaast staat de gids boordevol praktische info & tips over zaken als het openbaar vervoer, lokale gewoontes en het klimaat.

Let op: vanwege coronamaatregelen is het mogelijk dat openingsuren en prijzen tijdelijk zijn aangepast en is reserveren voor het bezoeken van sommige bezienswaardigheden noodzakelijk.

Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat tips uit onze gids over Sevilla, de volledige reisgids kun je hier downloaden.

1. Plaza de España

Plaza de España, een van de bekendste pleinen in Sevilla, is gelegen in het prachtige Maria Luisa park. Op dit plein valt altijd wel iets te beleven. Het is een heerlijke plek om rond te wandelen of met een bootje te varen. In het midden van het plein staat een fontein die omringd is door water, bruggetjes en een halfrond gebouw. Bovendien zorgen de felgekleurde keramiek en prachtige architectuur voor een unieke en fijne sfeer.

 

2. Flamenco La Carbonería

Deze verborgen parel is een authentiek theater waar Flamenco shows worden gehouden. Het theater bevindt zich in een gerestaureerd warenhuis voor kolen. Ideaal voor een drankje in gezellige, Spaanse sfeer. Deze unieke ervaring wil je dus niet missen!

 

3. Catedral de Sevilla

Dit is de grootste Gotische kathedraal ter wereld! Het gebouw staat bekend voor haar indrukwekkende glas-in-loodramen. UNESCO heeft deze indrukwekkende kathedraal dan ook tot Werelderfgoed verklaard. Naast het bewonderen van deze unieke ramen, kan je over de daken wandelen terwijl je geniet van het panoramische uitzicht over Sevilla.

 

 

Wil je de volledige reisgids ontvangen?

reisgids visual
Luchthaveninfo

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief