11 april 2017

Jouw meivakantie 2017: 3 topbestemmingen

De zomer komt stilaan in zicht. Mag de tijd voor jou echter wel wat sneller gaan? Vertrek dan gewoon op vakantie in mei en geniet binnenkort al van een portie welverdiende zonnestralen. Bovendien kan je nu nog een meivakantie boeken aan een voordelige prijs. Wij zetten 3 topbestemmingen op een rij die ideaal zijn voor een zonvakantie in mei!

1) Palermo (Italië)

Prachtige en gevarieerde natuur, een architecturale mengelmoes van culturen en een overheerlijke keuken: Palermo heeft het allemaal. Deze stad is tevens de hoofdstad van Sicilië en, met temperaturen die schommelen rond de 20°, een ideale bestemming voor een zonnige vakantie in mei. Vanaf Brussels Airport worden er verschillende vluchten aangeboden naar Palermo, dus maak snel je keuze.

Boek hier je vlucht naar het bruisende Palermo.

2) Alicante (Spanje)

Alicante staat in Spanje ook wel bekend als “de stad van de zon”. Wie van het zonnetje wil genieten in mei, zal hier dus zeker zijn hart kunnen ophalen. Je vindt in deze stad verschillende stranden om te zonnebaden, maar je kan er ook lekkere tapas eten in de vele restaurantjes. Of waag je liever een duik in een van de waterpretparken in de buurt? Alicante heeft voor ieder wat wils!

Bekijk de goedkoopste vluchten naar Alicante.

 

3) Lissabon (Portugal)

De Portugese hoofdstad is de laatste topbestemming in ons lijstje van meivakanties. Lissabon ligt aan de noordelijke oever van de Taag en bestaat uit tal van smalle straatjes, kleurrijke huizen en gezellige pleinen. Tegelijkertijd kunnen shopaholics zich uitleven in een van de winkelgebieden van de stad. De authentieke sfeer maakt van Lissabon een unieke bestemming voor een vakantie in mei.

Boek snel jouw meivakantie naar Lissabon!

 

Benieuwd naar meer?

Ontdek hier de goedkoopste strandbestemmingen!

Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

Abonneer je op onze nieuwsbrief